Premiová zdravá výživa Odhalte moudrost přírody!
  • Bez lepku
  • Bez laktózy
  • Bez rafinovaných cukrů
  • Bez konzervantů
  • Bez barviv
  • 100% veganské
  • Bez GMO
  • BIO certifikováno

Rebarborovo-malinová bublanina

Rebarborovo-malinová bublanina
11.5.2019

Ingredience: 

- 2 vejce

- 100 g cukru (př. xylitolu), 

- 85 g másla, rozpuštěného, zchladlého (+ na vymazání formy)

- 190 g hladké špaldové mouky

- 2 lžičky kypřícího prášku bez fosfátů

- 170 ml mléka 

- 1,5 lžíce tučného bílého jogurtu

- kokos na vysypání formy

Na rebarboru: 

- rebarbora (oloupaná a nakrájená na cca 1,5 cm špalíky)

- hrst malin

- lžička skořice

- 2 lžíce cukru (např. kokosového)

 

Postup:

Nejdříve oloupejte a nakrájejte rebarboru. Dejte ji do kastrůlku společně s kokosovým cukrem, lžickou skořice a nechte krátce povařit na mírném plameni. 

Předehrejte troubu na 180 st. Celsia. Formu o velikosti 20x30 cm vymažte máslem a vysypte kokosem. Do mísy dejte vejce, cukr (xylitol) a máslo a vyšlehejte do pěny. 

Mouku s kypřícím práškem prosejte přes síto a společně s mlékem, jogurtem vmíchejte do základu tak, aby vzniklo hladké těsto. To vlijte do formy a povrch rovnoměrně poklaďtě

slitou rebarborou a přidejte taktéž maliny. Můžete posypat kokosovým cukrem. Pečte cca 45 minut. Nechte vychladnout. Dobrou chuť:-) 

Proč nakupovat u nás?

icon

Ke každé objednávce dárek, zdarma vzorek našich produktů.

icon

Nad 1.000 Kč neplatíte poštovné a balné!

icon

Zboží přímo od českého výrobce.

Klub Iswari

Staňte se ještě dnes členy Klubu Iswari a čerpejte výhody!

Mám zájem o členství

Velkoobchodní objednávky

Chci vědět více

Heuréka ověřeno
zákazniky

ISWARI PODPORUJE
NADACI VICENTE FERRER

Nahoru